VikarieTrappan  AB är ett bemanningsföretag som grundades år 2019, av två erfarna legitimerade förskollärare/grundskolelärare.  Vi har mer än 10års erfarenhet inom yrket. VikarieTrappan erbjuder tre olika tjänster. Ena tjänsten är personaluthyrning för förskolor och skolor. Den andra tjänsten är Digital läxhjälp då vi erbjuder elever att få hjälp med sina läxor/ uppgifter via olika kommunikationsappar. Den tredje tjänsten är barnvakter som hjälper familjer med deras barn.

Vad fick oss att starta VikarieTrappan?

Under våra arbetsår som förskollärare/ lärare har vi upplevt en brist på vikarier med rätt kompetens för arbetet med barn. På VikarieTrappan strävar vi efter kompetent personal som ser barnens samt pedagogernas behov.  Våra anställda ska kunna ta till sig och utföra samma arbetsuppgifter som hen vikarierar för. Våra pedagoger kommer även få möjlighet till att utveckla sin kompetens genom våra interna nätverk, för att ständigt vara ajour med utvecklingen inom förskolan och skolan.

Vad menas med LäxhjälpTrappan? 

LäxhjälpTrappan är läxhjälp som sker digitalt. Ditt barn kan sitta hemma på sitt rum och få hjälp med sina studier genom mobilen, datorn eller surfplattan. Vi vet om svårigheterna ert barn kan uppleva med skolarbetet. Därför kan du som vårdnadshavare överlåta den delen till oss på Digital läxhjälp. Vi har studiecoacher som hjälper ditt barn på ett pedagogiskt sätt att förstå sina studier.

Vilka arbetar på NannyTrappan? 

De anställda på NannyTrappan studerar antingen från 2:a året på gymnasiet, upp till seniorer som gärna vill jobba extra som barnvakter.

Vad står TRAPPAN för:

  • Ständig utveckling
  • Lärande
  • Nytänkande
  • Förskola till Gymnasiet
  • För en bättre och tryggare verksamhet
  • Förbättring

Vad tycker andra pedagoger om oss?

Eva Svenborn Johansson,
Avdelningsansvarig förskollärare och kvalitetsrepresentant, Älvsjöskogens förskoleenhet

Magda och Iman är två av de mest kompetenta förskollärare jag jobbat med. Deras noggrannhet och kunskap om branschen kombinerat med hög social kompetens och driv gör att jag skulle anlita dem som vikarier vilken dag som helst.